Polityka prywatności

Administrator danych osobowych

Administratorem Twoich danych osobowych będzie Cyrulik Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, ul. Rakowska 14a/102.

Ochrona danych osobowych

Jeśli wyrazisz zgodę na przetwarzanie danych w celach marketingowych, będą one wykorzystywane jedynie do udzielania odpowiedzi na zapytania wysłane przez Ciebie za pomocą formularza kontaktowego. Osoby trzecie nie będą miały do nich dostępu. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. W każdej chwili masz możliwość dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, bądź żądania ich usunięcia. W tym celu skontaktuj się z nami mailowo: kontakt@cyrulikfryzjerzy.pl

Okres, przez który dane osobowe będą przechowywane

Dane osobowe są u nas przechowywane do momentu, w którym nie otrzymamy od Ciebie informacji, abyśmy zaprzestali je przetwarzać.

Polityka cookies

Pliki cookies (ciasteczka) są przechowywane na Twoim urządzeniu. Dostęp do informacji w nich zawartych jest wykorzystywany w celach statystycznych oraz marketingowych. Zawierają informacje dotyczące np.: Twojej przybliżonej lokalizacji, nr IP, typu wykorzystywanej przeglądarki, języka, rodzaju systemu operacyjnego itp.

W każdej chwili możesz wyłączyć zapisywanie plików cookies na Twoim urządzeniu. Poniżej znajdziesz listę przeglądarek. Kliknięcie w nazwę przeglądarki, z której korzystasz, przeniesie Cię do strony z instrukcjami dotyczącymi zarządzania ustawieniami cookies.

Chrome

Safari

Firefox

Opera

Internet Explorer

Urządzenia mobilne (smartfony i tablety):

Android

Safari

Windows Phone

Blackberry

Pliki cookies również możesz usunąć poprzez odpowiednie funkcje przeglądarki internetowej lub oprogramowanie służące w tym celu.

Nasz strona wykorzystuje również technologie, które śledzą działania użytkownika za pomocą narzędzie Google Analytics. Informacje na temat ich polityki prywatności możesz znaleźć pod tym adresem. https://policies.google.com/privacy?hl=pl

Rodo:

Klauzula informacyjna RODO w zakresie przetwarzania danych osobowych

  1. Administratorem danych osobowych jest Cyrulik Sp. z o.o.; ul. Rakowska 14a/102, 02-237 Warszawa. NIP: 5272852984; Tel: 22 121 55 75; email: kontakt@cyrulik.pl
  2. Administrator wyznaczył inspektora ochrony danych osobowych. Dane kontaktowe inspektora: Wojciech Ławniczak, email: wl@cyrulik.pl
  3. Przekazane dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji usług, obsługi zgłoszeń i udzielania odpowiedzi na zgłoszenia;
  4. Kategorie danych osobowych obejmują m.in. imię i nazwisko, numer telefonu, adres e-mail, adres, dane dedykowane do procesu/usługi/projektu;
  5. Pani / Pana dane osobowe mogą być przekazywane podmiotom przetwarzającym dane osobowe na zlecenie administratora: dostawcy usług IT; Booksy International Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (02-722) przy Al. KEN 105 lok. U4, KRS: 0000515914.
  6. Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres istnienia prawnie uzasadnionego interesu administratora, chyba że Pani / Pan wyrazi sprzeciw wobec przetwarzania danych;
  7. Państwa dane nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani organizacji międzynarodowej;
  8. Posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;
  9. Mają Państwo prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych, którym jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uznają Państwo, iż przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza przepisy ustawy z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. z 2018 r., poz. 1000) lub przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz.Urz.UE.L Nr 119, str. 1);
  10. Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą podlegały zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji oraz profilowaniu;
  11. Dane pochodzą od osób, których dane dotyczą;
  12. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne;